Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Vitamine si Minerale » Multi Mineral Complex

Multi Mineral Complex BioTech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
100 tablete 34 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Multi Mineral Complex oferă suport nutriţional pentru dezvoltarea normală a sistemului osos, a funcţiilor muşchilor şi a metabolismului. Calciul şi magneziul sunt elemente esenţiale pentru starea corespunzătoare a oaselor şi dinţilor. Zincul este prezent în toate organele şi ţesuturile organismului uman. Cromul este parte esenţială a moleculei de GTF (Glucose Tolerance Factor).
O capsulă de Multi Mineral Complex furnizează 100% sau chiar mai mult din necesarul zilnic din fiecare oligoelement (magneziu, zinc, iod, cupru, crom etc.).

Mod dMulti Mineral Complex (100 de tablete) - Complex optim de minerale pentru muschi si oase      


Multi Mineral Complex ofera suport nutritional pentru dezvoltarea normala a sistemului osos, a functiilor muschilor si a metabolismului. Calciul si magneziul sunt elemente esentiale pentru starea corespunzatoare a oaselor si dintilor. Zincul este prezent in toate organele si tesuturile organismului uman. Cromul este parte esentiala a moleculei de GTF (Glucose Tolerance Factor).
O capsula de Multi Mineral Complex furnizeaza 100% sau chiar mai mult din necesarul zilnic din fiecare oligoelement (magneziu, zinc, iod, cupru, crom etc.). Pentru o absorbtie ideala este recomandat consumul de Multi Mineral Complex in timpul uneia din mesele zilnice.

Mod de administrare: 3 tablete pe zi în timpul uneia din mesele zilnice.
 
O cutie conţine 100 de tablete. 
Informatii per 3 tabs:
Calciu 1.000 mg 100%
Fosfor 150 mg 15%
Magneziu 400 mg 100%
Zinc 15 mg 100%
Fier 18 mg 100%
Cupru 2 mg 100%
Iod 150 mcg 100%
Mangan 5 mg *
Potasiu 50 mg *
Seleniu 25 mcg *
Crom 25 mcg *
Molibden 25 mcg *

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.e administrare : 3 tablete pe zi în timpul uneia din mesele zilnice.

 

O cutie conţine 100 de tablete.