Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Energizante/Oxid nitric » The Curse

The Curse JNX SPORTS


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
150 g 135 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Forța, spiritul de luptă și rezistența cu stimulentul de pre-antrenament The Curse

The Curse este unul dintre cele mai puternice suplimente de pre-antrenament. Veți intra în posesia unui supliment ce funcționează la perfecție! 1 sau 2 lingurițe în 200 ml de apă și ... BOOOM! ... Aproximativ 30 de minute nu vă veți dori nimic altceva decât să vă antrenați și să rupeți fierul în bucăți. Dacă aveți orice aversiune față de exercițiul fizic, The Curse o va anihila! Odată ce îl luați, veți simți forța, spiritul de luptă, entuziasmul și intensitatea, creșterea masivă de energie și dorința nebunească de agresiune pentru a forța limitele rezistenței umane. Nimic nu vă poate sta în cale!

Dezlănțuiți-vă adevăratul potențial

Forța supranaturală, pe care v-o dă The Curse, stimulentul de nedescris de sinergie, vă va face să experimentați o cantitate enormă de energie, concentrare maximă, în plus sunt perfect delicioase! Este mult mai mult decat un produs de pre-antrenament. În cele din urmă, veți fi pregătiți corespunzător! Pasul în întuneric ... dezlănțuie iadul! The Curseeste este unul dintre cele mai puternice stimulente de pe planetă!

Încercați The Curse și vă puteți aștepta la o creștere de 100% a performanței, cheful de a munci pentru sine, pentru a vă atinge obiectivele! Furnizează energie, vă pompează forță și o dorință agresivă de a ridica greutăți și de a vă depăși limitele. Instinct animalic, putere supraomenească, viteză și forță.

De ce să alegeți The Curse? 
  • Crește atenția
  • Încurajează o vigilență extremă
  • Crește performanța
  • Gust excelent
  • 50 de porții mari per flacon
În cazul în care aveți nevoie de forță, există The Curse!
  • nu conține substanțe interzise,
  • stimulent legal pentru testarea sportivilor înainte de competiție,
  • nu conține zahăr, 
  • nu conține carbohidrați,
  • nu conție nicio calorie.
Pentru cine este potrivit stimulentul de pre-antrenament? Acest stimulent este proiectat pentru sportivii de peste 18 ani care au nevoie să pompeze în corp o doză bună de energie. Dat fiind faptul că promovează eficiența, crește vigilența și concentrarea, vă pregătește pentru antrenament, chiar dacă nu simțiți că îl practicați.   Mod de administrare:

Înainte de a utiliza, se agită întregul flacon. Apoi, se amestecă 1-3 lingurițe (5 g - 15 g) cu 150-250 ml de apă și se bea cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Niciodată să nu luați mai mult de 3 lingurițe în timp de 24 de ore.

Ingrediente:

Arome naturale, acid citric/malic, silicat de calciu, sucraloză, acesulfam de potasiu, dioxid de siliciu, FD&C. Conține 145 mg de cofeină într-o porție.

Valori nutriționale Valori nutriționale 1 porție (5 g)
Energizing Muscle Fuel Blend: Beta Alanină, Creatină monohidrat, Acid citric 3030 mg
Blow Flow Amplifier Blend: L-citrulină, L-arginină alfa ketoglutarat (AAKG) 1300 mg
Extreme Mental Focus Blend: cofeină deshidratată, extract din frunze de măslin (standardizat) 147 mg
Atenție

Suplimentul este destinat persoanelor peste 18 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Dacă aveți una dintre următoarele afecțiuni: tensiune arterială ridicată sau scăzută, aritmie cardiacă, orice fel de probleme din inimă, disfuncții sau probleme hepatice, diabet, tulburări psihice, probleme de prostată sau de respirație, înainte de a lua acest supliment consultați-vă cu medicul sau nutriționistul dumneavoastră.

În niciun caz nu se amestecă cu alcool sau stupefiante! Reduceți aportul de cafeină din alte surse (cafea, ceai etc). Nu servește ca un substitut pentru o dietă variată și diversă. Se depozitează într-un loc uscat și nu la îndemâna copiilor. Vă rugăm să consultații modul de utilizare și urmați doza recomandată. Acest supliment nu conține substanțe de dopaj. Înainte de a începe orice efort fizic, consultați-vă cu un antrenor.