Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » Ashwagandha KSM-66

Ashwagandha KSM-66 B.O.S.S


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
120 capsule 70 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Ashwagandha este cea mai populară plantă din India și a fost folosită timp de secole ca tonic revitalizant și remediu în Ayurveda, vechiul sistem indian de medicină tradițională, naturală. Există multe studii care arată că rădăcina consumatoare de ashwagandha este eficientă în îmbunătățirea capacității organismului de a se adapta la stres și de a oferi un sentiment mai bun de sănătate. Principalele ingrediente active ale ashwagandha sunt withanolides, un tip de alcaloid care se găsește de obicei în ashwagandha. Se crede totuși că cheia eficienței ashwagandha este activitatea combinată a diferitelor constituenți ai acesteia, cum ar fi flavonoide, saponine, colină, glicozide, cumarine, minerale, uleiuri esențiale etc.

KSM-66™ este un extract patentat de ashwagandha (Withania somnifera). Poate că una dintre cele mai importante caracteristici ale KSM-66 ™ este că este un extras de spectru larg concentrat. Un extract cu spectru larg înseamnă că procesul de extracție poate izola și concentra substanțele active pentru o eficiență maximă. KSM-66 ™ este fabricat numai din rădăcina uzinei ashwagandha folosind tehnologii de înaltă calitate care nu implică solvenți chimici sau alcool în procesul de fabricație. Datorită pregătirii sale delicate, suntem capabili să păstrăm toate potențialul și eficacitatea rădăcinii de ashwagandha și, astfel, să dezlănțuim întregul său potențial într-o doză convenabilă și ușor de consumat. KSM-66 ™ sa dovedit a fi eficient în diferite studii clinice, conducând piața și știința referitoare la ashwagandha: KSM-66 ™ este capabil să-și îmbunătățească rezistența la stresul vieții cotidiene, la volumul excesiv de muncă și la oboseală. Astfel se obține un sentiment îmbunătățit de wellness. KSM-66 ™ poate ajuta la menținerea testosteronului la niveluri sănătoase și adecvate. KSM-66 ™ îmbunătățește performanțele fizice, cum ar fi rezistența, consumul maxim de oxigen și capacitatea cardiacă și pulmonară.

Proprietati:

► susține funcționarea sistemului nervos reducand considerabil starile de stres si anxietate, oferind un somn mai bun si o stare generala de calm
► susține funcționarea sistemului reproductiv (stimulează funcțiile sexuale)
► susține funcționarea sistemului imunologic (îmbunătățește imunitatea celulară)
► este un foarte bun anticatabolic(previne pierderea masei musculare) avand proprietăți antioxidante, care ajută la protejarea celulelor împotriva formelor reactive de oxigen (incetineste procesul de imbatranire)
► ingredientele și dozele sale sunt identice cu cele utilizate în studiile clinice
► aplică un mecanism holistic în acțiunea sa asupra corpului unui atlet

Informatii nutritionale per 1 capsula (120 capsule per flacon)

KSM 66 Ashwagandha (Root Extract) (Withania somnifera) 300mg

Alte ingrediente: Cellulose, magnesium stearate (vegetable source) and silicium dioxide (Anti-caking agent).

Withania somnifera, inițial cunoscută ca un adapogen, mărește rezistența corpului la stres.
KSM-66® este un extract patentat Ashwagandha cu cea mai mare concentrație de compuși activi din lume. Producătorul a avut nevoie de 14 ani pentru a dezvolta procesul de extracție în scopul izolării unei astfel de materii prime bogate.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar 1-2 capsule pe zi la o masa principala, cu un pahar de apa. Doza optima este de 4 capsule pe zi (2 dimineata si 2 seara).

Studii care stau la baza beneficiilor administrarii de Ashwagandha KSM-66™ :

1>Ashwagandha improves sex for women 21.04.2016
2>Daily 600 mg ashwagandha helps resistance trainers build more muscle and lose more fat 11.01.2016
3>Human study: ashwagandha boosts testosterone level 19.06.2014
4>Ashwagandha: more muscle strength, more lean body mass & lower fat percentage 19.12.2013
5>Test-tube study: ashwagandha inhibits Alzheimer's 10.08.2011
6>Speed up your sprints with ashwagandha 19.04.2011
7>Forty percent more testosterone with ashwagandha 19.07.2009