Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Lipo6 Black Diuretic

Lipo6 Black Diuretic Nutrex


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
80 capsule 125 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

LIPO6 BLACK DIURETIC este un diuretic complet natural cu acțiune rapidă care ajută la eliminarea excesului de apă din organism. Poate reduce balonarea și îmbunătățește definiția prin susținerea pierderii de apă subcutanată (de sub piele). LIPO6 BLACK DIURETIC este o alegere excelentă pentru a scăpa rapid de acel aspect moale și umflat înainte de a urca pe scenă, pe plajă, de a vă pregăti pentru o ședință foto sau dacă pur și simplu doriți să arătați cât mai bine pentru un weekend de distracție și cluburi. De asemenea, susține un echilibru sănătos al fluidelor datorită adaosului de electroliți cheie, cum ar fi magneziul și potasiul. Păstrarea unui echilibru sănătos al fluidelor, în timp ce elimină excesul de apă, este crucială pentru menținerea forței și a plenitudinii musculare. LIPO6 BLACK DIURETIC a fost dezvoltat pentru a acționa în siguranță și eficient atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

Lipo-6 Black Diuretic 80 CAPSULE

marimea servirii: 4 caps

serviri per recipient: 20

Amount Per Serving %DV

Magnesium (as Magnesium Citrate)

75mg19%

Potassium (from Potassium Glycinate Complex)(Albion®)

31mg1%

Advanced Natural Diuretic Formula

1486

mg

Dandelion Extract (root)

Horsetail Extract (aerial)

Oxystelma esculentum Extract (aerial)

Uva Ursi Extract (leaf)

Parsley (leaf)

† Alte Ingrediente Gelatină, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan, FD&C Green No. 3, FD&C Red No. 40, FD&C Red No. 3, FD&C Yellow No. 6, FD&C Blue No. 1. Mod de administrare:Luați 4 Black-Caps de două ori pe zi, dimineața și după-amiaza, cu 8 oz de apă. Vă sugerăm să folosiți acest produs timp de 5 zile consecutive pentru a obține pierderea dorită de apă subcutanată în exces. Beți cel puțin 6-8 pahare de apă pe zi. Nu depășiți doza recomandată. Alergeni:Acest produs este destinat utilizării de către adulți sănătoși și nu trebuie luat de către persoanele cu afecțiuni medicale cunoscute. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. A NU SE PĂSTRA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.