Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Cresterea Masei Musculare » Bulk-xt

Bulk-xt Genius Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
4000 g 220 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Dacă doriţi să vă dezvoltaţi substanţial masa musculară, trebuie să ştiţi că necesarul caloric se va mări semnificativ.
Genius Nutrition® BULK-XT este un produs creat ştiinţific, destinat culturiştilor, care asigură o creştere eficientă a musculaturii şi care conţine proteine de înaltă calitate, cu un nivel ridicat de carbohidraţi, precum şi o matrice complexă de creatină pentru dezvoltarea eficientă a masei musculare. Produsul a fost special creat pentru persoanele care nu înregistrează progrese în dezvoltarea masei musculare de tip ,,hard gainers’’ cu metabolism extrem de rapid, precum şi pentru sportivii care au nevoie de un aport ridicat de carbohidraţi cu absorbţie rapidă înainte şi după antrenament.

Ce conţine?
   - Palatinose™ este un înlocuitor inovator al zahărului, cu un gust mai dulce decât al acestuia, care asigură eliberarea lentă şi treptată a glucozei, pentru a evita creşterea bruscă a nivelului de glucoză din sânge, însoţită de fluctuaţii abrupte ale energiei şi poftei de mâncare. De asemenea, Palatinose are un indice glicemic scăzut.
   - Matrice de carbohidraţi – Principalul motiv pentru consumul de carbohidraţi după antrenament este refacerea depozitelor de glicogen din muşchi, care s-au consumat în timpul antrenamentului. În timpul exerciţiilor, glucoza depozitată în muşchi sub formă de glicogen este utilizată ca sursă principală de energie. Acesta este necesar pentru formarea de ATP (adenozintrifosfat) care asigură energia şi contracţiile musculare. Pentru refacerea nivelului de glicogen după antrenament, trebuie să consumaţi carbohidraţi cu indice glicemic ridicat (maltodextrină, dextroză) care sunt asimilaţi rapid. Cu cât indicele glicemic este mai ridicat, cu atât este eliberată mai multă insulină, acest proces ducând la înmagazinarea unei cantităţi mai mari de glicogen şi la refacerea ţesutului muscular.
   - Protein Fusion (concentrat proteic de zer, peptide din zer, izolat proteic din lapte) – Consumul de proteine de calitate şi carbohidraţi uşor de digerat imediat după antrenament şi după exerciţiile cu greutăţi asigură beneficii maxime în ceea ce priveşte recuperarea, datorită creşterii nivelului de insulină din plasma sanguină. Insulina este un hormon anabolizant care ajută la dezvoltarea masei musculare şi la recuperarea foarte rapidă. Izolatul proteic din zer şi din lapte conţine cantităţi mari de aminoacizi naturali necesari pentru dezvoltarea masei musculare.
   - Crea Bulk-XT – Acest produs combinat conţine o cantitate foarte mare de creatină monohidrată şi de malat de tri-creatină pentru un nivel superior de rezistenţă şi energie. Creatina este cel mai eficient şi mai folosit supliment de sportivii care doresc să îşi mărească forţa şi masa musculară. Se obţine o creştere de 15% în 6 zile, formarea de ATP necesar pentru eliberarea instantanee de energie de scurtă durată, creşterea forţei, precum şi a sintezei proteinelor.
   - Testo Fuel Matrix– Acest produs complex conţine cele mai importante minerale de care corpul are nevoie pentru a hrani producţia de hormoni: ZMB6. ZMB6 asigură refacerea după antrenament şi îmbunătăţeşte calitatea somnului.

Mod de administrare:
➠ In zilele de antrenament: Dizolvati 2 cupe de Bulk-XT in 450-500 ml de lapte sau apa si consumati inainte de antrenament cu 30 minute. Imediat dupa antrenaament consumati 2 cupa de Bulk-XT dizolvate in 450ml apa.
➠ In zilele de pauza: Dizolvati 2 cupe de Bulk-XT in 450-500 ml de lapte sau apa si consumati dimineata la trezire si dupa masa administrati inca 1 cupa. 
 Cantitatea de apa sau lapte se poate regla dupa preferintele gustative personale.