Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » iBurn

iBurn Genius Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
90 capsule 90 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

iBurn este un arzator de grasimi termogenic extrem de puternic cu o formula de ultima generatie care te va ajuta sa reduci tesutul adipos intr-un mod rapid, eficient si sanatos. Produsul este rezultatul efortului echipei de Cercetare și Dezvoltare Genius de a realiza un arzator de grasimi cu o formula unica, revolutionara datorita procesului puternic de crestere a ratei metabolice care faciliteaza arderea de grasimi.
iBurn ajuta la eliminarea oboselii, suprima pofta de mancare, creste extrem energia, mareste rezistenta si imbunatateste capacitatea de concentrare in timpul antrenamentelor!

iBurna fost creat din 15 componente cu mecanisme de actiune si efecte diferite care au fost combinate pentru a actiona sinergic intr-o completare reciproca, astfel cresc enorm proprietatile de ardere a grasimilor in cel mai eficient si rapid mod posibil. 

De ce iBurn
✔ Cel mai inteligent fatburner 
✔ Arde grasimile eficient, rapid si sanatos 
✔ Accelereaza procesele metabolice 
✔ Suprima pofta de mancare 
✔ Explozie de energie 
✔ Contine 15 ingrediente intr-un echilibru perfect 
✔ Creste rezistenta 

MOD DE ADMINISTRARE
➠In zilele de antrenament: Luati 1-2 capsule cu un pahar mare de apa cu 15 minute inainte de antrenament pentru a evalua toleranta. Odata ce toleranta a fost evaluata, se administreaza pana la 3 capsule odata.
➠In zilele de pauza: 2 capsule dimineata dupa masa, intotdeauna cu un pahar de apa.