Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Creatina » creacore

creacore Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
278 g 145 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
CreaCore ™ este o formula de creatina foarte concentrata și puternica, care dispune de un masiv 1750mg de creatina HCI per linguriță (de 2 ori mai mult decât alte concentrate de creatina). De asemenea, este prima formula de creatina ce utilizeaza o doză studiată științific de extract de schinduf pentru îmbunătățirea efectelor. Formula super-concentrata nu necesită încărcare și nu produce balonare. Cercetatorii cred ca ingerarea de schinduf în combinație cu creatina poate fi o modalitate eficienta pentru imbunatatirea absorbtiei de creatina in muschi la fel ca dextroza, fără a fi nevoie de a ingera cantitati mari de carbohidrati simpli. CreaCore oferă aproape dublu față de portiile celui mai apropiat competitor de creatina HCl (80 vs 48 portii), la cel mai bun pret de pe piata. Plus, CreaCore ofera mai multa creatina HCl în doar două cupe concentrate.

Beneficii:

 
  • Sustine cresterea masei musculare si puterii
  • Imbunatateste absorbita de creatina
  • Mai multe portii intr-o singura cutie
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se amestecă 1 portie (1 lingura), cu 5 uncii (148 ml) de apă, o dată pe zi. Pentru efecte depline, se amesteca 2 linguri cu 10 uncii (296 ml) de apă. În zilele de antrenament, consumati imediat dupa antrenament. Cititi întreaga eticheta înainte de utilizare și urmați instrucțiunile furnizate. Ca și în cazul tuturor produselor de creatina, se menține o stare adecvată de hidratare în timpul utilizării. ATENTIE:  Nu depășiți doza recomandată. Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.  Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Mai multa creatina la un pret imbatabil. Comanda acum MUSCLETECH CreaCore!