Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Vitamine si Minerale » Omega 3-6-9

Omega 3-6-9 Nutritech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
30 capsule 27 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

OMEGA 3-6-9 (1200 mg/capsula) este un amestec sinergetic de acizi grasi Omega 3, 6 si 9. cu o multitudine de proprietati de mentinere a sanatatii. Aceasta combinatie sinergetica de uleiuri naturale include (intr-o capsula): Acizii graşi Omega 3 (acid gras Alfa Linoleic), provin din ulei de peşte marin, contribuind la mentinerea echilibrului mental, concentrare şi o inima sanatoasa. Acizii graşi Omega 6 (acid gras Gamma Linoleic) hidrateaza pielea, parul şi unghiile,alina durerile de articulatie, iar Acizii graşi Omega 9 (acid gras Oleic),reduc colesterolul, tensiunea arteriala şi greutatea.

Ingrediente: Ulei de peste marin (anchoa, sardine), ulei din seminte de in (linum usitalissimum) si ulei de limba mielului (borago officinalis).

Utilizare: Ca supliment alimentar luati 1-2 capsule de 2 ori pe zi, administrate oral cu apa, dimineata si pranz, inainte de masa, pe o perioada de 1-3 luni.