Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » Gakic

Gakic Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
128 capsule 250 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Mod de prezentare
Cutie cu 128 capsule
Gakic este un supliment nutritiv avansat şi complex care cauzează creşteri imediate ale rezistenţei şi puterii, fapt dovedit ştiinţific.
Reprezintă o nouă dezvoltare în creearea unei formule avansate pentru performanţă musculară. Abilitatea lui de a susţine o putere musculară mai mare îţi oferă posibilitatea de a repeta mai multe exerciţii în toate seturile pe care le faci. Luat cu 30-45 de minute înaintea exerciţiilor intense, efectele Gakic pot fi simţite pe toată durata antrenamentului sau a unor activităţi cum ar fi: fotbal, baseball, hochei, jogging, ciclism etc. Aceste efecte induc o forţă mai mare, performanţa musculară şi creştere musculară. Studiile clinice arată că Gakic îţi măreşte puterea cu 10.5% în primele 30-45 de minute după administrarea lui şi creşte rezistenţa la oboseală cu până la 28%. Deşi este destinat unei absobţii rapide, Gakic rămâne în organism câteva ore pentru a-ţi oferi beneficiile pe durata întregului antrenament sau activitate sportivă.
Mod de administrare
A se lua o porţie( 8 capsule) pe zi, între 30-45 de minute înainte de antrenament. A fi folosit numai în zilele în care faceţi antrenament.
Nu depăşiţi cantitatea de o porţie( 8 tablete) într-o perioadă de 24 de ore. Consumaţi 10 pahare de 250 ml apă pe zi pentru a avea o stare de sănătate bunăAlte ingrediente: celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză, , Sodiu CARBOXIMET, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, acesulfam- potasiu. Conţine ingrediente din  soia.

Direcţii de utilizare:: Pentru a înţelege puterea pe care o are Gakic Pro Series, luati 4 tablete în prima zi,cu 30 la 45 de minute înainte de a lucra in sala, . Luaţi 1 portie (8 tablete) între 30 - 45 minute inainte de antrenament de mare intensitate. Nu depăşească 1 portie complet (8 tablete), într-o perioadă de 24 de ore. Nu luaţi în termen de 5 ore inainte de culcare. Consuma 2 l de apa  zilnic pentru o sanatate buna in general. Citiţi eticheta întreaga înainte de utilizare şi urmaţi instrucţiunile.