Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Creatina » Creatine Hardcore

Creatine Hardcore Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
300 g 62 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Creatina a fost descoperită în 1832 de către un cercetător francez, dar abia în anul 1923 oamenii de ştiinţă au constatat că 95% din totalul creatinei existente în organismul uman se află în muşchii scheletici, iar din această cantitate doar 1/3 se află în stare liberă (restul este fosforilată sub formă de creatinfosfat). În anul 1926, pentru prima dată, o publicaţie a relatat importanţa creatinei în modelarea musculaturii sportivilor (articol publicat în The Journal of Biological Chemistry). Creatina intervine în contracţiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicată în metabolismul energetic tisular. Este produsă în ficat, pancreas şi rinichi şi este transportată la muşchii organismului prin fluxul sanguin. Odată ajunsă în masa musculară, este convertită în fosfocreatină, care este folosită pentru obţinerea ATP-ului (adenozin trifosfat). Suplimentele alimentare CREATINE MONOHYDRATE de Prolab Nutrition, CREATINE MONOHYDRATE de California Fitness, CREATINE FUEL de Ideasphere Inc. – sucursala Twin Laboratories Inc, MUSCLETECH CREATINE HARDCORE de Iovate Health Sciences şi CREATINE de Dymatize Enterprises Incorporated, sunt produse de calitate superioară care măresc masa musculară şi furnizează energie pentru musculatură. Administrarea acestor suplimente previne oboseala musculară după antrenamente extenuante şi crampele musculare (prin împiedicarea acumulării acidului lactic, amoniacului şi a hipoxantinei în muşchi). Produsele se utilizează pentru îmbunătăţirea performanţelor sportivilor în cazul unor solicitări de mare intensitate. Nu au efecte nocive asupra organismului. Se pot administra şi persoanelor vârstnice pentru menţinerea troficităţii musculare. Produsele se recomandă îndeosebi persoanelor care doresc să obţină cât mai repede o musculatură puternică, rezistenţă de lungă durată şi recuperare rapidă. Acţionează pozitiv şi în cazul persoanelor supuse unor eforturi fizice intense şi stresului. Mod de administrare:


Ca supliment alimentar, în perioada de încărcare (5 zile), se consumă o linguriţă de pulbere (5 g), amestecată în 250 ml apă, de 4 ori pe zi. În perioada de întreţinere, se consumă o linguriţă de pulbere (5 g), amestecată în 250 ml apă, de 2 ori pe zi. Atenţie! Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani.
A se consuma peste 3 litri de lichide pe zi.