Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Aminoacizi » BCAA Hardcore

BCAA Hardcore Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
150 tablete 115 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
BCAA (branched chain amino acids), adică aminoacizii cu catene ramificate, sunt aminoacizii esenţiali leucina, izoleucina şi valina. Se numesc esenţiali deoarece organismul nu îi poate sintetiza şi trebuie luaţi din alimente sau suplimente alimentare. Combinaţia celor trei aminoacizi formează aproximativ 1/3 din ţesuturile muşchilor scheletici din organism. BCAA joacă un rol foarte important în sinteza proteinelor (formarea proteinelor în celule din aminoacizi pentru construcţia de masă musculară). Aminoacizii sunt “cărămizile” de bază ale proteinelor. Atunci când se consumă alimente care conţin proteine, acestea sunt digerate în intestine şi stomac. În timpul acestui proces sunt descompuse în aminoacizi, care sunt suficient de mici pentru a putea fi absorbiţi de fluxul sanguin. De aici, efectele lor se răsfrâng asupra întregului organism. Aminoacizii sunt implicaţi şi în refacerea ţesuturilor musculare (masa musculară slabă). În general, după exerciţii fizice intense, organismul se află într-o stare catabolică (de descompunere a proteinelor din ţesuturile musculare), având un deficit de sinteză a proteinelor. Aminoacizii cu catenă ramificată previn catabolismul, asigurând reversibilitatea procesului. Sunt, cu alte cuvinte, anabolizanţi, deoarece clădesc ţesut muscular. După ce ani de zile cercetătorii de renume de la Muscletech au studiat meticulos aminoacizii cu catene ramificate – care au abilitatatea de a accelera refacerea rapidă şi dezvoltarea ţesuturilor musculare – au conceput suplimentul alimentar BCAA Hardcore – un catalizator anabolic extrem. BCAA Hardcore conţine cantitatea exactă de aminoacizi esenţiali necesară pentru a ajuta la crearea unui mediu anabolic care să determine creşterea masei şi forţei musculare. BCAA Hardcore conţine aminoacizii cu catene ramificate necesari organismului în timpul solicitărilor intense pentru a combate catabolismul şi a construi noi ţesuturi musculare prin sprijinirea sintezei proteice. BCAA susţine organismul în stări catabolice (arsuri, infecţii, traume, intervenţii chirurgicale, transplant de măduvă osoasă, tratamente cu glucocorticoizi) prin refacerea ţesuturilor (piele, oase, muşchi, tendoane, ligamente, organe, unghii şi păr) şi prin menţinerea balanţei de azot pozitivă în organism; când balanţa azotului are o valoare pozitivă, organismul are proteine în cantităţi suficiente; echilibrul negativ de azot duce la carenţe de proteine şi organismul îşi consumă proteinele proprii din sânge, apoi din ţesuturile musculare; de asemenea, menţine pH-ul alcalin în organism, creşte rezistenţa fizică şi nivelul de energie al sportivilor. BCAA are o importanţă specială pentru sportivi, deoarece aminoacizii cu catene ramificate sunt metabolizaţi în muşchi, nu în ficat. Mod de administrare:


Ca supliment alimentar, se consumă o porţie (5 tablete) de două ori pe zi. Pentru rezultate optime, în zilele de antrenament, se consumă o porţie cu 45-60 de minute înainte de antrenament şi o porţie la 15-30 de minute după antrenament.