Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Aminoacizi » Hit EAA

Hit EAA DY NUTRITION


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
360 g135 90 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

HIT EAA este un supliment pentru a vă asigura că obțineți o sursă biodisponibilă de calitate premium din cei 9 aminoacizi esențiali (EAA) de care toată lumea are nevoie.Importanța și rolul EAA nu se limitează la creșterea și repararea țesutului muscular,așa cum mulți ar putea presupune,departe de asta.De fapt,ele sunt esențiale pentru o mulțime de alte procese,cum ar fi neurotransmisia,absorbția de glucoză în celule pentru a crește nivelul de energie,funcția imunitară,producția de enzime și livrarea de oxigen prin intermediul globulelor roșii.Toate acestea pot influența starea de spirit,fericirea,bunăstarea și nivelul general de energie.

Una dintre cele mai mari provocări atunci când faceți exerciții fizice și ridicați greutăți este obținerea de proteine adecvate prin dietă. Pentru a obține beneficii maxime de pe urma proteinelor dumneavoastră, veți avea nevoie de o sursă „completă” de proteine, ceea ce înseamnă că ar trebui să conțină toate EAA-urile. Cele 9 EAA includ histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și valină.

EAA influențează o serie de funcții ale corpului,inclusiv cele ale organelor,glandelor, tendoanelor și arterelor,jucând,de asemenea,un rol critic în rană.

Vindecarea și repararea țesuturilor,în special a mușchilor și oaselor,dar și a pielii și a părului.

Beneficiul larg al celor 9 EAA înseamnă că luarea unuia izolat poate oferi unele beneficii, dar adevărata valoare vine atunci când toate cele 9 sunt consumate, în mod constant.

Vitamina B6

Nu toate suplimentele EAA sunt create în mod egal, până la urmă nu ceea ce consumi contează cel mai mult, ci ceea ce absorbi de fapt! Calitatea EAA-urilor este un lucru și v-am acoperit și în acel departament, cu toate acestea, EAA-urile au nevoie de vitamina B6 ca coenzimă pentru metabolismul și absorbția lor.

Misiunea noastră la DY Nutrition este să ne asigurăm că acoperim toate domeniile, iar faptul că nu includem vitamina B6 cu un EAA ar putea însemna că nu utilizați pe deplin potențialul suplimentului dumneavoastră de EAA.

Acesta este motivul pentru care HIT EAA a devenit un adevărat element de bază pentru oricine dorește să optimizeze performanța și să maximizeze recuperarea.


Dozare

Se amestecă 1 porție cu 250 ml apă rece.Ca supliment alimentar consumați 1 porție între mese și/sau înainte,în timpul sau după antrenament.