Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Black Bombs

Black Bombs DY NUTRITION


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
60 tablete 105 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
ARZATOR GRASIMI DORIAN YATES NUTRITION BLACK BOMBS 60 TABLETE (30 DE SERVIRI)

Într-o colaborare științifică cu farmacologie de top, experți în biochimie și experți în industria suplimentelor nutritive, Dorian Yates Nutrition lansează Black Bombs - cel mai puternic arzător de grăsime de pe piata.

Dorian Yates Nutrition BLACK BOMBS este suplimentul nutritiv perfect din categoria arzătoare de grăsimi puternice, fiind conceput pentru concurenții care au pus totul pe linie pentru a elimina grăsimea, dar fără a pierde masa musculară dobândită. De fapt, cei mai puternici compuși din BLACK BOMBS s-au dovedit că distrug grăsimea de un număr uimitor de 15%, în timp ce, de asemenea, grăsimea abdominală cu 2500% mai mult decât la cei care nu-l iau!

Noua formula Black Bombs este probabil cea mai eficienta formula acreditata din categoria arzatoarelor de grasimi, va puteti convinge singuri si dupa ingredientele folosite. Dupa ce ai incercat Black Bombs de la Dorian Yates cu siguranta nu o sa te mai intereseze alte produse din categoria arzatoarelor de grasimi.

Black Bombs contine

Berberine HCL care face parte din familia alcaloizilor. Desigur, culoarea sa este galbenă și de aceea și Blackbombs sunt galbene. A fost folosit de-a lungul istoriei pentru a trata diverse probleme medicale. Berberina sporește secreția glandelor digestive. Acesta stimulează organismul la nivel molecular, fiind o componentă majoră pentru reglarea metabolismului.

Studiile au arătat că berberina scade rezistența la insulină, reducând nivelul glicemiei. Mai mult, va crește cantitatea de glicoliză din celule, ajutând organismul să descompună zahărul. În afară de aceste beneficii, Berberine va încetini descompunerea carbohidraților. Pe scurt, acest proces vă va oferi în mod natural mai multă energie pe parcursul zilei.

Capsicum 8: 1 este un extract natural din ardeiul iute roșu. Ardeiul iute îți îmbunătățește rata metabolica si te ajuta sa pierzi din grăsime. Capsicum acționează un stimulent pentru metabolism, stimulând oxidarea grăsimilor și crescând astfel viteza cu care se descompun grăsimile din organism. S-a dovedit că scade pofta de mâncare, diminuând în același timp durerile de stomac și balonarea fiind un agent natural antiinflamator.

Extract de Ceai Verde are o acțiune asemănătoare cafeinei, stimulează sistemul nervos, îmbunătățind capacitatea de concentrare și energie. Spre deosebire de cofeină, ceaiul verde nu afectează tensiunea arterială. De asemenea, acționează ca un puternic antioxidant, protejeaza pielea si este un protector pentru ficat, reducând daunele cauzate de stres.

Teobromina este un compus alcaloid, care se găsește în mod natural în cacao. Teobromina acționează ca un stimulent, îmbunătățind sistemul nervos prin sporirea abilităților cognitive. S-a dovedit medical că poate reduce tensiunea arterială prin dilatarea vaselor de sânge constrânse. În afară de acestea, Theobromine poate îmbunătăți starea de bine prin creșterea colesterolului HDL, cunoscut în mod obișnuit ca „colesterolul bun”.

Colina (ca bitartrat) este un nutrient esențial necesar funcțiilor corporale zilnice și sănătății generale, la fel ca un complex de vitamine B. Colina ajută la scăderea colesterolului din sistemul dvs., predominant în zona ficatului. Mai mult, organismul folosește colina pentru a produce acetilcolină, un tip important de neurotransmițător, implicat în memoria și mișcarea mușchilor.

DL-Fenilalanina este un aminoacid esențial și un bloc de construcție pentru proteine. Mai mult, este o componentă importantă în crearea de neurotransmițători precum dopamina și epinefrina. Ca urmare, niveluri mai mari de DL-fenilalanină îți pot îmbunătăți starea de spirit, reduce durerea și îmbunătățește starea generală.

Cofeina este un stimulent al sistemului nervos central și cel mai utilizat rapel energetic din lume. Cofeina acționează ca un stimul pentru acțiunile și procesele cognitive prin care poate trece corpul uman. Îmbunătățește concentrarea, coordonarea motorie și timpul de reacție general. De asemenea, s-a demonstrat că cofeina îmbunătățește performanțele atletice pentru sporturile de anduranță.

Cromul (sub formă de picolinat) este un tip de mineral care se găsește în mod natural într-o multitudine de alimente. Cromul contribuie la metabolismul macronutrienților și menține glicemia la niveluri normale. Picolinatul de crom are cea mai mare biodisponibilitate a tuturor surselor de crom și poate îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge prin îmbunătățirea răspunsului organismului la insulină. Picolinatul de crom vă va reduce pofta de mâncare și poftele contondente, ajutând în continuare eforturile de umbrire a excesului de greutate și grăsime.

Blackbombs tablete de la DY Nutrition este o abordare în 3 puncte în ceea ce privește pierderea de grăsime care include cele mai puternice ingrediente. Compușii săi de renume mondial descompun fără milă celulele de grăsime, eliberându-le pentru a fi utilizate pentru combustibil în fluxul sanguin. Blackbombs zdrobește poftele și îți îmbunătățește starea de spirit generală, lăsându-te să te simți mulțumit între mese, pe măsură ce devii mai slab pe timp de zi. Atunci când vine vorba de definire, Blackbombs este singura soluție pentru a face dieta să fie un proces ușor.

BENEFICII CHEIE

- 800 mg Berberine și Capsicum pentru puterea finală de ardere a grăsimilor

- 100 ug Crom pentru apetit și pofte de neclintit

- 2000 mg de Extract de Ceai Verde pentru stimularea nivelului de energie 

ATENȚIE!

Dacă sunteți sensibil la stimulatoare sau la termogenice/sau concentrate de pre-antrenament, vă sfătuim să nu utilizați BLACK BOMBS în nici un caz. Acest produs este pur și simplu prea puternic pentru majoritatea utilizatorilor. Dar pentru cei care caută cel mai puternic arzător de grăsime disponibil fără prescripție medicală, BLACK BOMBS este răspunsul.