Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Batoane Proteice » Low Carb High Protein Bar

Low Carb High Protein Bar Weider


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
100 g leiIndisponibil
50 g 15 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Weider 40% Low Carb High Protein Bar

Un baton furnizeaza 40 grame de proteine si are un continut scazut de carbohidrati si grasimi. Un baton inlocuieste o masa.

  • In functie de aroma, un baton poate contine numai 1 gram de carbohidrati NET. Batoanele obisnuite contin cel putin 40 g carbohidrati net. carbohidratii net sunt carbohidratii care pot ridica nivelul zaharului din sange - de exemplu, zaharul. In faza de definire, cu cat sunt mai putini carbohidrati net cu atat mai bine.
  • Proteina din lapte continuta in baton furnizeaza aminoacizi timp indelungat, ceea ce este important in special in fazele de slabire.
  • Izolatul proteic din soia sustine procesul de definire. Spre deosebire de concentratul din soia, izolatul are un continut extrem de scazut de carbohidrati si grasimi. Mai mult, studiile arata ca izolatul proteic din soia poate avea un efect favorabil asupra musculaturii in timpul definirii.

Ambalaj: baton 100 g

Mod de folosire: poate fi administrat inainte sau dupa antrenament, sau intre mese