Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Concentrate Proteice » Gold Whey

Gold Whey Weider


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
908 g 136 leiIndisponibil
500 g 79 leipe stoc
2 kg 239 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Gold Whey

Gold Whey Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine. Produsul are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

Conținutul ridicat de componente al proteinei din zer Weider Gold Whey se datorează unei metode inovative de procesare. Se absoarbe rapid și ușor.

Weider Gold Whey Protein este o proteina din zer de înaltă calitate și concepută pentru creșterea maximă a masei musculare, fără grăsimi inutile, cu un efect anti-catabolic și puternic anabolic. Weider Gold Whey Protein este ideal pentru utilizareade dimineață, imediat după trezire și chiar înainte și imediat după antrenament. Este ideal în faza de început a antrenamentelor pentru a evidenția definiția musculară.

Beneficiile produsului Gold Whey

  • absorbție rapidă
  • 80% proteine
  • conține până la 23g BCAA și 18g glutamină pe 100 de grame
  • conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați
  • conține un nivel ridicat de proteine microfractiuni glicomacropeptide, imunoglobuline, beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, lactoferina și multe altele
  • ultrafiltrată, mai ușor digerabilă
Mod de administrare

Se amestecă o porție de 30 g (2 cupe), în 300 ml de apă. Se ia 1-3 porții pe zi, conform cu nevoia aportului zilnic de proteine. Recomandăm imediat după antrenament, dimineața pe stomacul gol, sau cu mai puțin de o oră înainte de antrenament.Contine globuline si glycomacropeptide, care se stie ca sunt substante bioactive.

 

Produsa prin ultrafiltrare nu prin schimb de ioni.

Concentratie proteica: 80%

Carbohidrati: 8,6%

Grasimi: 6%

Ambalaj: cutii PET de 908gr,sac 2kg

Mod de folosire: 30gr se amesteca in 300ml lapte sau apa