Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Concentrate Proteice » Elite Whey Protein

Elite Whey Protein Dymatize


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
907 g 150 leiIndisponibil
2170 g289 250 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Sportivii de performanţă (mai ales culturiştii) au nevoie în dieta lor de mai multe proteine decât orice altă persoană activă obişnuită. Regulile normale nu se pot aplica în cazul atleţilor, cantităţile obişnuite de proteine fiind insuficiente. Deseori, sportivii profesionişti consumă de câteva ori mai multe proteine decât doza zilnică recomandată, pentru a atinge creşterea masivă a masei musculare. În acest scop, aşa cum au confirmat numeroase studii ştiinţifice, cele mai valoroase proteine sunt cele obţinute din zer. De multă vreme, proteinele din zer sunt considerate liderul proteinelor de către atleţii care încearcă să-şi dezvolte masa musculară. Tipul de proteine ales de un atlet poate face diferenţa dintre atingerea scopului urmărit sau eşecul construirii de noi ţesuturi musculare. Motivul pentru care atleţii preferă proteinele din zer este acela că, în afară de faptul că sunt din sursă naturală, conţin toţi aminoacizii esenţiali care trebuie să stea la baza unei diete sănătoase. Proteinele din zer reprezintă combinaţia ideală de aminoacizi care, odată introduse în organism, se asimilează foarte bine şi cresc şansa unor posibile performanţe sportive. Proteinele de calitate ajută sportivii de performanţă să îşi menţină un sistem imunitar sănătos şi de aceea pot fi parte a oricărei diete care să ducă la rezultate extraordinare – într-o competiţie sau pe plan personal. Este, de asemenea, un fapt confirmat că proteinele din zer sunt o sursă majoră de aminoacizi cu catene ramificate, BCAA, deosebit de importanţi, deoarece aceştia sunt metabolizaţi direct în ţesuturile musculare şi sunt primii utilizaţi în timpul perioadelor îndelungate de exerciţii fizice sau antrenamente. BCAA contribuie la reconstruirea şi refacerea ţesuturilor musculare.Elite Whey Protein Isolate de Dymatize este un supliment alimentar care conţine proteine de calitate superioară şi care este eficient pentru dobândirea unei mase musculare slabe. Conţine aminoacizi esenţiali şi non-esenţiali într-o formă uşor asimilabilă. Are un gust plăcut, având următoarele arome: ciocolată, vanilie, banană, fructe de pădure, cafea, pina colada.

Mod de administrare:


Ca supliment alimentar, se amestecă o măsură de pulbere (32,4 g) cu 150 - 170 ml de apă, lapte sau suc. Se amestecă bine sau se agită folosind un blender timp de 20 de secunde, până ce se obţine o dispersie totală, după care se consumă imediat.