Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Energizante/Oxid nitric » Dynamite pump(30plicuri,fiole))

Dynamite pump(30plicuri,fiole)) Pro Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
1 buc 3 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Formula revoluţionară a creatinei, cu pH 11,5 crează un mediu alcalin astfel încât acidul gastric nu poate ataca creatina, care ajunge neafectată în celule. În plus mediul alcalin promovează sănătatea generală a organismului.

Cu Krea-Drive venele tale vor fi mai proeminente, muşchii mai denşi şi fermi – fără cantităţi mari de carbohidraţi şi fără riscul de a creşte masa adipoasă! 

Vitamina C este consumată de milioane de oameni din toată lumea ca supliment alimentar din cauza proprietăţilor antioxidante, care sunt bine documentate de cercetările medicale. C-1000 asigură o doză puternică din această vitamină importantă şi este combinat cu măceşe (Rosea Pseudofructis) şi bioflavonoide,  sinergice naturale al vitaminei C.

NO-XPro este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine amestecul exclusiv de L-arginină şi L-citrulină, care declanşează producţia oxidului nitric. Acest aspect este foarte important, deoarece pe măsură ce înaintezi în vârstă scade producţia oxidului nitric – compusul natural, care menţine tinereţea şi flexibilitatea vaselor de sânge.

Mecanismul de funcţionare al GAKIC (Glycine-L-arginine-alpha-ketoisocaproic acid calcium) se bazează pe îndepărtarea amoniacului toxic din celulele musculare, care împiedică funcţionarea normală a muşchilor,  reducând randamentul acestora. Efectul este asemănător cu cel al creatinei, contribuie la creşterea forţei şi masei musculare.  

Mod de administrare: Consumaţi un pachet(fiola)cu 30 de minute înainte de antrenament. În zilele de pauză consumaţi un pachet după trezire, pe stomacul gol.        

Mod de prezentare:  Cutii cu 30 pachete