Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Glutamina » Glutamine fx

Glutamine fx Pro Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
1 buc 60 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Glutamina este un aminoacid care reprezinta 60% din aminoacizii muschilor scheletici. Promoveaza tractul digestiv sanatos echilibrând aciditatea/alcalinitatea organismului. Contribuie la îndepartarea amoniacului toxic din ficat - nitrogenul din ficat formeaza acidul glutamic împreuna cu glutamina si astfel nu se transforma în amoniac. Glutamina ajuta la transportarea nitrogenului si în alte parti ale corpului, mai ales la muschi. Prin reglementarea nivelelor de nitrogen si alimentarea depozitelor de glicogen din muschi, glutamina previne catabolismul muschilor în timpul antrenamentelor intense. Promoveaza divizia celulara si este un element cheie în dezvoltarea ADN si ARN, si a celulelor care fac parte din sistemul imunitar. Daca cantitatea de glutamina nu ar fi suficienta, sistemul imunitar ar înceta sa functioneze.

Ingrediente: Maltodextrina, L-glutamina, conservant: acid citric, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu, NRG, antioxidant: acid ascorbic, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu, îndulcitori:sucraloza, acesulfam de potasiu, colorant: riboflavina.
Mod de prezentare: 25 plicuri a 15 gr.
Aroma: lamâie.