Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » Tribulus

Tribulus Pro Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
60 capsule 55 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

DESCRIERE

Tribulus este un supliment nutritiv popular, derivat dintr-o plantă cu același nume, folosit pentru a spori performanța atletică și pentru a stimula nivelul de testosteron la bărbați. Acest produs este adesea utilizat în antrenamentele de forță și de rezistență, fiind considerat un ajutor natural pentru creșterea masei musculare și a forței fizice. De asemenea, Tribulus poate ajuta la îmbunătățirea sănătății sexuale

Care beneficii are Tribulus
  1. Tribulus poate îmbunătăți performanța atletică prin creșterea nivelului de testosteron, ceea ce poate duce la o creștere a masei musculare și a forței fizice. Astfel, poate fi un supliment eficient pentru cei care caută să își îmbunătățească antrenamentele și performanța sportivă.

  2. Prin menținerea unui nivel sănătos de testosteron, tribulus poate ajuta la menținerea energiei și motivației în timpul antrenamentelor, ajutând la prevenirea oboselii și a epuizării.

  3. De asemenea, tribulus poate ajuta la recuperarea după antrenamente prin reducerea inflamației și a durerii musculare, ceea ce poate duce la o refacere mai rapidă și mai eficientă după exerciții intense.

 

 

INGREDIENTE:

Extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn, 60 % saponine). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan).

 

 

VALORI NUTRITIONALE:

Compoziție2 CapsuleExtract din fructe de Tribulus Terrestris
din care saponine1800 mg
1080 mg

MOD DE ADMINISTRARE:

Luati 1-2 capsule pe zi, după servirea mesei.