Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Stacker 4

Stacker 4 Stacker 2


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
100 capsule 99 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

- Cel mai bine vândut produs de ardere a grăsimilor din Europa!

- Compoziţie sofisticată, destinată pierderii kilogramelor în plus, fără a pierde din masa musculară

- Oferă o creştere imensă a nivelului de energie

NVE Pharmaceuticals, producătorul « celui mai puternic produs de ardere a grăsimilor din lume » Stacker 2, 4 şi XPLC, a lansat cu success prima generaţie de produse de ardere a grăsimilor fără efedrină, dintre care Stacker 4 este cel mai bun.

De la lansarea sa, mulţi au comparat acest produs cu formula “vechiului” Stacker 4 şi a reieşit că îndeplineşte cerinţele în ceea ce priveşte arderea grăsimilor. Stacker 4 are o compoziţie foarte sofisticată, destinată pierderii kilogramelor în plus. În acelaşi timp, oferă o creştere imensă a nivelului de energie, menţinându-ţi concentrarea şi atenţia.

Stacker 4 este cel mai puternic şi cel mai bine vândut produs de ardere a grăsimilor din Europa! Stacker 4 este fabricat astfel încât să nu pierzi din masa musculară în timp ce slăbeşti. Stacker 4 arde grăsimile şi doar atât.

Mod de administrare Stacker 4: ca supliment alimentar, consumaţi 1 capsulă după mese. Nu consumaţi mai mult de trei capsule pe zi. Continut ridicat de cafeina. In primele 2 zile de consum, incepeti cu jumatate de servire pentru a vedea cum reactioneaza organismul la produs.

Servire: 1 capsulă
Continut / Servire %CR
Amestec patentat: 
- Extract de ceai verde 60% (frunze) (4,5 alcaloizi cofeină)
- Yerba Mate (fruct)
- Guarana (seminţe)
-Capsicum Annuum (ardei iute)
- Nucă Kola (seminţe) (<1 mg de alcaloizi din grupul cofeină)
- Ginseng Siberian (rădăcină).         
250 mg       
Cafeină (anhidră) 300 mg  

 * Consumul de referinţă pentru un adult (8400kJ / 2000 kcal)

Ingrediente capsulă: gelatină, agenţi anti aglomeranţi (E570: acid stearic, E470b: stearat de magneziu, E171: dioxid de titan), coloranţi (E102: tartrazină, E110: galben FCF)

Atentionari: Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Consultati un expert daca mai consumati si alte suplimente si stimulenti precum cafeina, sau un inhibitor al monoaminoxidazei (I.M.A.O). Nu consumati acest produs daca suferiti de boli cardiovasculare, tensiune ridicata, diabet, glaucom, sau de probleme cu tiroida, rinichii sau prostata.