Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Vitamine si Minerale » Multivitamin Complex

Multivitamin Complex DY Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
60 tablete70 50 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Când trebuie să știi că ai toate bazele acoperite cu cât mai puțină bătaie de cap - apelează la Complexul Multivitaminic DY Nutrition.

Acest complex de vitamine premium furnizează componentele nutriționale cheie, în formele lor cele mai biodisponibile (ușor absorbite), asigurând în același timp că sunt disponibile în doze optime, susținute de cercetare.

Oferind toate vitaminele solubile în apă și grăsimi de la A la Z (să spunem că Z este zinc de dragul argumentelor), complexul nostru de multivitamine depășește norma industriei pentru o multivitamine. Complexul nostru conține, de asemenea, componente ale creierului și ale sistemului nervos, cum ar fi co-enzima Q-10, precum și adaptogeni precum Panax Ginseng, care vă pot îmbunătăți capacitatea organismului de a gestiona stresul. Panax Ginseng cuplat cu Ginko Biloba poate ajuta, de asemenea, memoria și abilitățile de gândire (cogniție), precum și să reducă inflamația, starea de bine și să gestioneze anxietatea.

Toate vitaminele și componentele nutriționale sunt în forma lor cea mai ușor disponibilă pentru o biodisponibilitate și o absorbție optime, pentru că nu uitați, nu ceea ce consumați contează cel mai mult, ci ceea ce absorbiți!

Dozare

Ca supliment alimentar, luați 1 porție (1 tabletă) de două ori pe zi cu multă apă sau alt lichid.

Fiecare porție oferă cele 24 de vitamine și minerale cheie, plus 4 mg de coenzimă Q-10 și 220 mg de Panax Ginseng (adaptogene).