Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Energizante/Oxid nitric » 51 50 KILL IT Pre-Workout

51 50 KILL IT Pre-Workout Rich Piana


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
372 g 189 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Descriere:

5150 este solutia perfecta inaintea antrenamentelor. Dozat si realizat astfel incat sa te faca sa tragi in sala de antrenament mai tare ca oricand, 5150 iti ofera toata energia de care ai nevoie. De asemenea, iti va oferi o pompare si vascularizare spectaculoasa. te vei concentra foarte bine si are un gust minunat, foarte usor de amestecat. 

Sunt foarte multi culturisti ce au nevoie sa ia 2-3 cupe inaintea unui antrenament, doar pentru a stimula musculatura, si, cu toate acestea, inca le lipseste ceva. Daca esti in aceeasi situatie, 5150 este exact ceea ce ai nevoie. 1 cupa este tot ce ai nevoie si tot ceea ce ai cautat dintotdeauna. 

Ingrediente Cheie:

POMPARE SPECTACULOASA

B-3 - 12.5 mg

Niacina este un ingredient foarte des folosit pentru fluxul sanguin. Acesta este un ingredient vital pentru a pompa musculatura. 5150 te ajuta sa iti mentii concentrarea pe antrenament, astfel incat este cantitatea exacta de B-3, ce te ajuta sa obtii pomparea de care ai nevoie. 

4 GRAME DE CITRULINA

Acum, nu e vorba despre Citrulina Malata, ci de Citrulina amestecata cu Acid Malic. Acesta este L-Citrulina pura 100%. Acest ingredient, chiar si intr-o doza moderata, este foarte puternic si ofera musulaturii tale pomparea de care are nevoie, asta cu doar 4 g. Fii pregatit! 

Valori nutritionale: 1 cupa
Vitamina B3 (niacina) 30 mg
Vitamina B12 (cianocobalamina) 1000 mcg
Citrulina 4000 mg
Beta Alanina 2500 mg
Taurina 2000 mg
N-Acetyl-Tirozina 750 mg
Colina Bitartrata 500 mg
Stim complex de cafeina  
Cafeina anhidra 350 mg
Cacao extract alcaloid 75 mg
Dicafeina malat 50 mg
Extract de ceai verde 20 mg
Yerba Mate 20 mg
Extract din semințe de guarana 10 mg
Extract din boabe de cafea 10 mg

Acesta 4 ingrediente de top sunt printre cele mai puternice stimulente ce se pot afla intr-un supliment. Acestea sunt, de asemenea, cele 4 motive pentru care antrenamentul tau va ajunge la un alt nivel. Dozajul pentru fiecare dintre aceste ingreidiente este unul foarte ridicat.