Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Hydroxycut Hardcore Super Elite

Hydroxycut Hardcore Super Elite Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
100 capsule 105 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

DESCRIERE:

Hydroxycut Hardcore Super Elite este un arzător de grăsimi ideal pentru pierderea în greutate și pentru oricine dorește să scape de excesul de grăsime

Hydroxycut Hardcore Super Elite este de mare ajutor atunci când țineți dietă, încercați să slăbiți și doriți să obțineți rezultate mai bune. Acest arzător eficient de grăsimi combină o serie de ingrediente funcționale pentru a vă ajuta să vă maximizați eforturile, să vă stimulați metabolismul și să ardeți mai multe calorii. Ingredientele sale esențiale includ extractul de boabe de cafea verde și stimulentul cofeină. În acest fel, vă va energiza înainte de performanță, astfel încât veți putea obține tot ce este mai bun de la voi. În plus, ajută la o concentrare mai bună și o motivație pentru antrenament. Bitartratul de colină contribuie, de asemenea, la acest lucru, deoarece aparține nootropicelor utilizate pentru a îmbunătăți concentrarea și performanța mentală.

      
Produsul conține, de asemenea, acid alfa-lipoic (ALA). În organism, acționează similar cu popularul arzător de grăsimi l-carnitina. În plus, face parte din categoria antioxidanților. O altă componentă inclusă în produs este tirozina. Se clasează printre substanțele esențiale pentru crearea unui număr de neurotransmițători, inclusiv adrenalina sau dopamina. Dar și vitaminele B3, B6 și B12 joacă un rol important, datorită cărora acest arzător de grăsimi contribuie la metabolismul adecvat, important pentru producerea de energie, funcționarea optimă a sistemului nervos, sănătatea mintală și reducerea oboselii și epuizării.

 

O altă parte a profilului ingredientelor este reprezentată de extractele funcționale de plante. De exemplu, există pudră de cordyceps care a fost legată de un efect potențial asupra performanței. Pudra de fructul dragonului, extractul de fructe Ziziphus jujuba și alte ingrediente active sunt, de asemenea, asociate cu efecte benefice asupra organismului. Lista se închide apoi cu extract de piper negru, care este adăugat pentru a crește rata de absorbție a componentelor individuale.


Dacă încercați să slăbiți și să scăpați de excesul de grăsime, acest arzător de grăsimi funcțional este un însoțitor grozav pe drumul către obiectivul vostru visat.

 

Hydroxycut Hardcore Super Elite & beneficiile acestuia
  • arzător eficient de grăsimi cu un profil complex de ingrediente
  • conține cofeină, care stimulează și pornește metabolismul
  • conține o serie de vitamine și extracte din plante
  • ajută la reducerea oboselii și epuizării
  • contribuie la buna funcționare a sănătății mintale și a sistemului nervos
  • participă la metabolismul adecvat, important pentru producerea de energie
  • supliment nutritiv ideal pentru pierderea în greutate
  • sub formă practică de capsule 
  • vă poate ajuta pe drumul către silueta visată

 

Ingrediente

Bitartrat de colină, capsule vegane (hidroxipropil metilceluloză E464, agent de îngroșare [caragenan E407], colorant [dioxid de titan E171], regulator de aciditate [clorură de potasiu E508]), cofeină anhidră, acid alfa lipoic, extract de boabe de cafea verde, L-Tirozină, pudră de ciuperci Corcepyros (ovăz), stabilizator (celuloză E460), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași E470b, dioxid de siliciu E551), extract de fructe ziziphus jujuba, pudră de fructul dragonului, extract de semințe de Aframomum Melegueta, extract de piper negru, niacinamidă, tiamina, clorhidrat, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, cianocobalamină.

 

Mod de administrare

Luați 2 capsule pe zi cu 250 ml de apă de două ori pe zi, cu aproximativ 30 până la 60 de minute înainte de masă. Nu luați mai mult de 4 capsule în 24 de ore. Luați cel târziu cu 5 ore înainte de somnul planificat. Pentru rezultate mai bune, utilizați timp de 60 de zile în combinație cu exerciții fizice. Urmați procedura recomandată pentru a vă evalua toleranța:

Ziua 1: 1 capsulă o dată pe zi

Ziua 2-3: 2 capsule o dată pe zi

Ziua 4 și ulterior: 2 capsule de două ori pe zi

 

Tabelul valorilor nutriționale Valori nutriționale 1 capsulă % CR
Vitamina B1 0.5 mg 45%
Vitamina B2 0.34 mg 24%
Niacină 2.4 mg 15%
Vitamina B6 0.4 mg 29%
Vitamina B12 3 μg 120%
Bitartrat de colină 250 mg -
Cofeină anhidră 250 mg -
Extract de boabe de cafea verde 200 mg -
Acid alfa-lipoic   200 mg -
L-tirozină 100 mg -
Pudră de ciuperci Corcepyros 100 mg -
Pudră de fructul dragonului 50 mg -
Extract de fructe Ziziphus Jujuba 50 mg -
Extract din semințe de Aframomum melegueta 20 mg -
Extract de piper negru 5.3 mg -

 

Atenție

În timpul utilizării, rămâneți hidratați și nu depășiți doza zilnică recomandată! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați, iar dacă luați medicamente, consultați-vă medicul. Un supliment nutritiv nu este un substitut pentru o dietă și un stil de viață variat și echilibrat.

 

Informații despre alergeni: alergenii sunt indicați cu caractere aldine în lista de ingrediente.