Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Creatina » Crea-Ten

Crea-Ten Rich Piana


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
270 g 175 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Descriere produs

  • Creste masa musculara
  • Ofera energie
  • Ofera o putere exploziva
  • Sprijina antrenamentul cu greutati mari
  • Contine 10 tipuri de creatina de cea mai buna calitate

5% Nutrition Rich Piana - Crea-ten este un supliment nutritiv pe baza de creatina sub forma de pudra.

Crea Ten de la 5% Nutrition Rich Piana este un supliment nutritiv ce contine creatina. Nici un supliment de bodybuilding din lume, nu a fost mai testat si dovedit stiintific ca functioneaza, mai mult decat creatina. Aceasta a fost folosita pentru foarte multi ani, iar acum in era tehnologiei, este vorba doar despre tipurile de creatina, combinatiile acesteia si cum sa ajunga mai repede in muschi. Crea ten este formata din 10 tipuri de creatina de cea mai buna calitate si alte 8 ingrediente ce au rol de transportatori si furnizeaza mai repede creatina in masa musculara. In plus, contine si ingrediente ce maresc capacitatea corpului de a absorbi mai repede substanta. Aceasta ajuta la volumizarea musculara si ofera energie, alaturi de o putere exploziva. Mai mult de atat, imbunatateste abilitatea de a ridica greutati mai mari.

 

Ingrediente

Magneziu chelat (creatina MagnaPower®), crom (clorura de crom), amestec de creatine (creatina magneziu chelat – Creatina MagnaPower®), tri-creatina malata, creatina anhidra, Creapure® (creatina monohidrata), citrat de creatina, piruvat de creatina, clorhidrat etilic ester de creatina, creatina alfa-ketoglutarata, malat etilic de creatina, gluconat de creatina), amestec de accelerare (L-taurina, betaina anhidra, extract de piper negru (Bioperine®), pudra de banaba, extract din schinduf, extract din frunze de gurmar, acid citric, dioxid de siliciu, arome naturale, sucraloza, acesulfam K, colorant de tip FD&C.

 

Informatii nutritionale

Informatii per servire

Per portie (1 cupa -  8 g)

Crom 

100 mcg

Amestec de creatina (magneziu chelat (creatina MagnaPower®), crom (clorura de crom), amestec de creatine (creatina magneziu chelat – Creatina MagnaPower®), tri-creatina malata, creatina anhidra, Creapure® (creatina monohidrata), citrat de creatina, piruvat de creatina, clorhidrat etilic ester de creatina, creatina alfa-ketoglutarata, malat etilic de creatina, gluconat de creatina)

5000 mg

Amestec de accelerare (L-taurina, betaina anhidra, extract de piper negru (Bioperine®), pudra de banaba, extract din schinduf)


1590 mg

Servire: 1 cupa - 8g, Numar de serviri: 31

Recomandare de utilizare

A se amesteca 1 cupa (8g) cu 200-300ml apa si consumati inainte de antrenament. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui.

 

Atentie

Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritionale trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii.