Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Lipox High Formula

Lipox High Formula ProNutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
135 tablete 70 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA
ProNutrition
Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

DESCRIERE:

Lipox este un supliment nutritiv termogenic natural, prezintă numeroase beneficii printre care accelerază procesul de ardere a grăsimilor, ajută la scăderea în greutate și transformă depozitele de grăsime în energie. Ajută la definirea musculaturii și crește performanța în timpul antrenamentelor. Conține o gamă diversă de ingrediente naturale precum extract de ceai verde, guarana, Guggul și Rhodiola Rosea.

CE BENEFICII ARE LIPOX:

  1. Extractul din frunze de ceai verde accelerază procesul de ardere al grăsimilor și crește nivelul de antioxidanti din corp.
  2. Extractul din semințe de guarana crește nivelul de energie și concentrare datorită aportului crescut de cafeină.
  3. Extractul din rășină de Guggul prezintă proprietăți antiinflamatorii care ajută la recuperarea după antrenamente si combate boli precum acneea, psoriazisul sau artrita.
INGREDIENTE: Extract din frunze de ceai verde (50 % polifenoli), extract din seminţe de guarana (22% cafeină), extract din raşină de Guggul (2.5% guggulsteroni), extract din rădacină de Rhodiola Rosea L. (3% rosavine şi 1% salidroside), clorhidrat de sinefrină, excipienţi: ulei hidrogenat din bumbac, fosfat tricalcic, stearat de magneziu.   VALORI NUTRITIONALE: Compoziţie1 tabletăExtract din frunze de ceai verde
din care cafeină410 mg
29 mgExtract din semințe de guarana
din care cafeină325 mg
72 mgExtract din rășină de guggul387 mgExtract din rădăcină de Rhodiola rosea169 mgClorhidrat de sinefrină10 mg   MOD DE ADMINISTRARE: 1 tabletă înainte de micul dejun si 2 tablete după amiaza. Pentru început, utilizaţi câte 2 tablete în primele 2 zile pentru a testa toleranţa. Nu depăşiţi limita de 3 tablete pe zi ! A nu se lua cu mai puţin de 6 ore înainte de culcare. A se lua cu cel puţin 30 minute înainte de masă. Rezultatele cele mai bune se obţin prin combinarea cu o dietă controlată caloric si un program de antrenament fizic. Este recomandat ca LIPOX să fie folosit în cicluri. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni de folosire urmat de 1 săptămână de pauză.