Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » Vitabolic T-Man 2000

Vitabolic T-Man 2000 Vitabolic


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
120 tablete 63 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

T-Man 2000 contine 2000 mg Tribulus Terrestris de cea mai buna calitate per servire si 100% din valoarea necesara de vitamina B6. 

Tribulus terrestris a fost folosit de secole in Grecia antică, India și Africa pentru a spori vitalitatea și virilitatea.Cercetari recente indica faptul ca Tribulus poate sprijini sistemele organismului de apărare impotriva radicalilor liberi și studii preliminare sugereaza ca Tribulus ar putea contribui la promovarea functiei endocrine sănătoase și sănătatea reproducerii masculine.

Extractul de tribulus terrestris contine alcaloizi, saponine, rasini si nitrati, si a fost sintetizat sub forma de supliment sportiv inca din anii '70, in special in fosta U.R.S.S.; in jurul sau s-a creat o aura de mister, si se spunea ca este arma secreta a atletilor sovietici. De acolo s-a extins si pe pietele europene si americane, in special dupa caderea cortinei de fier. Extractul de tribulus terrestris este recunoscut ca afrodiziac si diuretic, antioxidant si adjuvant in probleme legate de disfuctii erectile.

T-Man 2000 se distinge fata de celelalte suplimente care contin tribulus terrestris prin dozaj si prin concentratia mare de saponine 90%, lucru ce-i creste eficacitatea.

Piridoxina este unul dintre compușii ce formează complexul de vitamine B, numit și vitamina B6. Piridoxina ajută la echilibrarea nivelurilor de sodiu și potasiu din organism, cât și la producerea globulelor roșii din sânge. Este legată de imunitatea față de cancer și ajută la combaterea formării homocisteinelor. Piridoxina contribuie la normalizarea nivelului hormonal și al sistemului imunitar.

Mod de administrare:

2 tableta inainte de antrenament si/sau inainte de culcare.

Per portie:

Extract uscat de Tribulus / Dry extract of tribulus 2000 mg
Vit. B6 1,4 mg (100%)*

Ingrediente: Extract uscat de Tribulus (Tribulus terrestris L., 90% saponine), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (stearat de magneziu) și vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

ATENŢIE!

Suplimentele alimentare se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani. Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Folosirea acestui supliment alimentar nu înlocuieşte dieta normală. A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj. A se păstra la loc uscat şi răcoros.
Suplimentele alimentare nu au proprietăți de tratare sau vindecare a vreunei boli.