Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Cresterea Masei Musculare » Mutant mass extreme 2500

Mutant mass extreme 2500 Mutant


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
2.72 g 189 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Mutant Mass Extreme - un amestec foarte solubil bogat în carbohidrați cu absorbție rapidă și proteine, îmbogățit cu minerale esențiale 

Mutant Mass Extreme este un amestec complex atent elaborat cu un conținut mare de carbohidrați. Acest lucru, împreună cu gustul delicios, vor fi apreciate orice își dorește să crească aportul de calorii. O doză conține 1070 kcal. Această cantitate uriașă de calorii poate fi apreciată nu numai de așa numiții hard gaineri, adică persoane care iau în greutate foarte lent. Valoare energetică a acestui gainer îi poate ajuta să crească aportul de energie și astfel contribuie la dezvoltarea eficientă a masei musculare.

Lista ingredientelor Mutant Mass Extreme conține în special carbohidrați și proteine. În cazul carbohidraților, avem, de exemplu, maltodextrina, care are o absorbție rapidă. Va reface aproape imediat nivelul de energie, în special după antrenament, când rezervele sale sunt epuizate. Proteinele conținute de produs sunt un amestec de izolat, concentrat și hidrolizat din zer. Grație acestora, oferiți mușchilor proteine cu absorbție relativ rapidă. Acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare, dar și pentru sănătatea oaselor. Compoziția însăși este îmbogățită cu micronutrienți, aflându-se printre cei esențiali pentru organism. Prin urmare, Mutant Mass Extreme este un gainer complex care vă va susține eforturile de a dezvolta masă musculară. 

                   Mutant Mass Extreme și beneficiile sale:

  • un amestec complex atent elaborat cu un conținut mare de carbohidrați și proteine
  • conține proteine din izolat, concentrat și hidrolizat din zer
  • potrivit pentru creșterea aportului caloric
  • conține 1070 kcal într-o doză
  • poate contribui la dezvoltarea eficientă a masei musculare
  • favorizează dezvoltarea și menținerea masei musculare
  • conține carbohidrați cu absorbție rapidă
  • conține minerale și vitamine
  • are un gust excelent
Ingrediente

Aromă Chocolate Silk: Amestec de carbohidrați (făină de ovăz, maltodextrină, dextroză monohidrat), amestec de proteine (concentrat de proteine ​​​​din zer (lapte), izolat de proteine ​​​​de soia, concentrat de proteine ​​​​din lapte), pudră de cacao cu un conținut scăzut de grăsimi, semințe de in auriu, aromă, trigliceride cu lanț mediu [MCT, cazeinat de sodiu ( lapte), solide de sirop de glucoză, emulgator: acid citric], stabilizator (gumă xantană), sare, îndulcitor (sucraloză).

Recommended use

Se amestecă 3 cupe (120 g) în 600 - 700 ml apă. Consumați într-o dietă echilibrată și variată pentru a obține aportul de energie necesar.

                                     

Valori nutriționale Valori nutriționale (Chocolate Silk, Chocolate Mint Brownie) 1 porție (120 g) 
Valoare energetică 1996 kJ / 477 kcal
Grăsimi 11 g
    din care acizi grași saturați 5.3 g
Carbohidrați 63 g
    din care zaharuri 15 g
Fibre 6.3 g
Proteine 31 g
Sare 1.1 g