Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Energizante/Oxid nitric » Shaaboom pump

Shaaboom pump Kevin Levrone


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
385 g 150 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Atunci când compania de suplimente nutritive Kevin Levrone, Levrone Signature Series, a introdus primul său produs Black Line, Anabolic Mass. Am fost aproape sigur că vom vedea mai multe produse pe linia alternativă tematică negru și auriu.

Astăzi avem cel de-al doilea supliment din seria Black Line Shaaboom Pump, este o formulă de pre-antrenament menită să vă intensifice antrenamentul cu o creștere a energiei, a concentrarii in timpul antrenamentului si a pomparii musculare.

În momentul de față nu cunoaștem un alt produs care sa iti dea asa multa energie, forta si rezistenta musculara precum Shaaboom Pump.

Ingredientele pe care le cunoastem cu siguranta vor fi in Shaaboom Pump nu doar pe eticheta ci si in continut si anume:

- 5000 mg de beta-alanina

- 6000 mg de malat de citrulina

- 2000 mg de Arginina AKG

- 3000 mg Creatina Monohidrat

- 400mg de cafeină

Va fi cu siguranță interesant să vedeți efectul imediat al acestui supliment nutritiv de pre antrenament de la Kevin Levrone - Shaaboom Pump, deoarece pe baza ingredientelor și dozelor folosite este unul din cele mai puternice daca nu cel mai puternic oxid nitric.