Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Aminoacizi » Hit BCAA

Hit BCAA DY NUTRITION


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
400 g 135 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Descrierea produsului Aminoacizi Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400 g

Flacon de 400 g (20 de portii)

HIT BCAA 10:1:1 ofera o cantitate masiva de 12 g de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) per portie, fiind creat astfel pentru a reduce distrugerea tesuturilor musculare in timpul antrenamentului si pentru a imbunatati timpul de refacere musculara intre seturi.

HIT BCAA 10:1:1 imbunatateste rezistenta si prelungeste intensitatea antrenamentului, datorita ingredientelor adaugate, malatul de citrulina si beta-alanina, in dozaje substantiale care iti permit sa te antrenezi mai intens, cu fiecare repetare.

Dorian Yates recomanda acest intra-workout persoanelor care efectueaza antrenamente de intensitate ridicata. Nu contine cafeina sau zahar.

  Mod de administrare Aminoacizi Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 400 g Portia este 20 g formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa (20 g) cu 500-600 ml de apa. Se consuma 1 portie pe zi – inainte de antrenament sau in timpul antrenamentului.