Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Glutamina » Glutamine

Glutamine Dymatize


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
300g g 59 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Descrierea produsului Glutamina micronizata Dymatize Unflavoured 300 g

Flacon de 300 g (66 de portii)

L-Glutamina (aminoacidul liber) este cel mai abundent aminoacid din muschii scheletici. Ajuta tesutul muscular, limitand degradarea proteinelor prin retentia de azot, glicogenogeneza si sinteza proteica. L-Glutamina ajuta si la hranirea si detoxifierea creierului, primind numele de “aminoacidul ganditorilor”.
Glutamina constituie 60% din aminoacizii liberi din muschi si 20% din aminoacizii din sistemul circulator. Glutamina are rol esential in transportul azotului in celulele musculare, rezultand o mai buna pompare in timpul antrenamentului si o refacere mai rapida dupa antrenament. 

• asigura o crestere rapida in masa musculara
• creste imunitatea organismului 
• previne catabolismul 
• impiedica formarea acidului lactic 
• combate depresiile 

 micronizata Dymatize Unflavoured 300 g Portia este de 4.5 g formata din 1 cupa. Se amesteca o portie (4.5 g) cu apa sau suc de fructe si se consuma imediat dupa antrenament. Doza zilnica recomandata este de maxim 2 portii.