Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » Lipo-GN

Lipo-GN Genius Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
90 capsule 95 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Lipo-GN este un arzator de grasimi cu un efect termogenic si lipotropic extrem de puternic. Lipo-GN utilizeaza cele mai avansate super-ingrediente din domeniul nutritiei sportive, dovedite stiintific. Lipo-GN contine ingrediente cum ar fi ALCAR, GPC, extract de ceai verde si cafeina care accelereaza metabolismul, cresc semificativ energia/concentrarea si capacitatea organismului de a arde mai multe celulele adipoase la o rata mult mai mare. Lipo-GN este o solutia serioasa pentru a grabi semificativ procesul de definire musculara!

Genius Nutrition® foloseste in aceasta formula (ALCAR & GPLC) de cea mai mare puritate. ALCAR si GPLC care sunt cele mai noi si eficente forme de l-carnitina care asista eficient organismul sa arda grasimi in timpul exercitiilor fizice. Aceasta combinatie actioneaza si ca un neurotransmitator care imbunatateste functiile cerebrale, stimuleaza gandirea, intensifica concentrarea si creste mult mai mult anduranta. ALCAR e un antioxidant puternic ce poate detoxifia creierul de metale grele si GPLC iti aduce un plus o stimulare a oxidului nitric si efect antioxidant.

+ Formula de ultima generatie
+ Accelereaza semnificativ metabolismul
+ Stimulare dubla: lipotropica si termogenica
+ Mai multa energie si concentrare
+ Creste energia si rezistenta

Se administreaza 1-2 capsule inainte de antrenament. Pentru incepatori este recomandat 1 capsula pe zi!