Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » iTEST

iTEST Genius Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
90 capsule 95 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Genius® iTest a fost creat folosind cele mai puternice ingrediente naturale pentru a stimula testosteronul, creste libidoul si hrani anabolismul.

Genius® iTest contine mai mult de 9 ingrediente active,  revolutionare care lucreaza sinergetic pentru un suport eficient in toate procesele de stimulare a hormonului rege, reduce nivelul de estrogeni si cortizol (hormonul stresului). Nivelurile ridicate de testosteron sunt esentiale atunci cand doresti sa construiesti masa musculara, sa arzi grasimile si sa cresti in forta! Fiind extrem de eficient si in perioada de PCT (post cycle recovery), pentru a restabili balanta hormonala.

 

Ashwagandha extract - este o planta indiana legendara, care contine withanolides. Are o varietate larga de beneficii,  inclusiv cresterea nivelului de testosteron, fiind dovedit in studiile efectuate pe oameni. Ashwagandha te va ajuta si la cresterea in forta, masa musculara si va reduce semificativ hormonul stresului.


Damiana extract - Aceasta planta are cel mai mare potential de a creste si mentine nivelul inalt al testosteronului, datorita proprietatilor sale care reduc conversia testosteronului in estrogen. 

 


   

Avena Sativa - poate inhiba SHBG, prin care rezulta o crestere a testosteronului liber. In combinatie perfect sinergica cu restul super-plantelor din iTest devine un ingredient important in suportul hormonal, deoarece o posibila inhibare a SHBG-lui este calea principala in care testosteronul este activat in organism.

 

 

Maca extract - actioneaza prin reducerea cantitatii de estrogen si DHT.


  

Diindolylmethane - se gaseste in legumele crucifere, inclusiv broccoli, varza, conopida. De fapt, unul dintre principalele motive pentru aceste legume sunt considerate sanatoase se datoreaza prezentei ‘’diindolylmethane’’. DIM sprijina echilibrul hormonal si metabolismul.


+ Stimuleaza nivelul de testosteron
+ Creste libidoul
+ Stimuleaza cresterea masei musculare
+ Creste nivelul de energie
+ Hraneste anabolismul
+ Regulator de estrogeni
+ Promoveaza puterea
+ Reduce hormonul de stres
Creste performantele

Se administreaza 3 capsule dimineata dupa masa sau dupa masa din inaintea antrenamentului cu un pahar mare de apa. Mai multe serviri pot fi luate in dependenta de activitiatea fizica si rezultatul dorit.