Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Cresterea Masei Musculare » Total mass 4200

Total mass 4200 Hard Body Sport


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
1,5 kg 55 leipe stoc
3 kg 90 leipe stoc
4,5 kg 130 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
TOTAL MASS 4200 Produsul  de pe piata romaneasca pentru masa musculara cu efect anabolizant, 100% natural, destinat cresterii masei musculare fara acumulare de grasime.

 

Produsul are o compozitie proteica echilibrata: proteine de zer (WPC) rapid asimilabile, care furnizeaza aminoacizii cu catena ramificata (BCAA) necesari metabolismului muscular; MPC, care furnizeaza aminoacizi suport pentru sinteza proteinelor musculare, glutamina Ajinomoto, aminoacidul culturistilor, creatina Creapure pentru volumizarea celulei musculare.

Efectul anabolic este sustinut si de aportul semnificativ de bor, seleniu, vitamina C, vitamine din complexul B. Contine de asemenea carbohidrati simpli si complecsi care asigura refacerea rezervei de glicogen si suportul energetic pentru antrenament.

Pentru rezultate maxime, se recomanda utilizarea de 3 ori pe zi a 2 masuri ( cca 75 g) dizolvate  in 250 ml lapte degresat sau apa, astfel:

– in zilele de antrenament:  1 portie intre mesele principale, 1 portie imediat dupa antrenament si 1 portie seara la culcare. – in zilele in care nu faceti antrenament: 1 portie dimineata, 1 portie intre mesele principale, 1 portie seara la culcare.