Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Vitamine si Minerale » Daily Complete formula

Daily Complete formula Ultimate Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
180 tablete 57 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
DAILY COMPLETE FORMULA 180 TABLETE ULTIMATE NUTRITION

Daily Complete Formula 180 tablete. Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați șase comprimate zilnic. Trei tablete după micul dejun și trei comprimate după cină.

Totul despre acest produs

Daily Complete Formula este un supliment premium de multivitamine și multiminerale. Este special conceput pentru a vă ajuta organismul să se întoarcă la nivelul optim de nutrienți. Ajuta în același timp să vă restabilească energia fizică și mentală. Această formulă completă este creată special cu 33 de vitamine, minerale și plante medicinale, inclusiv bioflavanoide și niveluri crescute de șase vitamine B esențiale și trei antioxidanți principali. Acesta este deosebit de important pentru oamenii care doresc sa isi depaseasca limitele și nu au timp sau energie pentru a-și monitoriza cu atenție dietele sau obiceiurile de somn.

Daily Complete Formula oferă un echilibru complet de vitamine esențiale pentru funcționarea normală a organismului nostru. Mineralele și oligoelementele sunt adăugate în forma lor cea mai biodisponibilă pentru a oferi un produs superior pentru persoanele moderat active. Doar verificați lista de ingrediente … este tot ce ați putea dori. 100% natural eliberat, un supliment multivitaminic / multimineral care a fost evaluat unul dintre Top 10 suplimente pentru culturisti si sportivi in multe reviste populare. Ofera antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi care lucreaza impreuna pentru a promova o sanatate buna pentru a va bucura de viata la maxim.

In concluzie, fiti atenti:

Supradozajul accidental al produselor cu conținut de fier este o cauză principală a otrăvirii fatale la copiii sub sase ani.
Păstrați acest produs la îndemâna copiilor.
În caz de supradozaj accidental, contactați imediat un medic sau un centru de control otrăvitor.