Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Creatina » Creatine monohydrate

Creatine monohydrate Ultimate Nutrition


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
300 g 37 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
CREATINE MONOHYDRATE 300 G

Creatine Monohydrate 300 g. Cu cât mușchii au stocata mai multa energie, cu atât mai bine pot performa în activitati care necesită o acțiune intensă, imediată, cum ar fi haltere, sprint, sărituri, fotbal, hochei și fotbal. Aportul de creatina suplimentar, poate creste productia de energie, care permite muschilor sa lucreze la o intensitate mai mare. Organismul produce propria furnizare de creatina. Dar nu este suficienta pentru a furniza mușchiului energia necesară pentru o performanță intensă.

Provocarea majoră pentru sportivi și împătimiții de fitness este de a mentine muschii si creierul sub tensiune. Acest lucru este valabil în special pentru sportivii de anduranta, care de asemenea au nevoie de recuperare rapida a musculaturii dupa un antrenament intens și exerciții fizice. Creatina este, cu toate acestea, mai mult decat un nutrient ergogenic: Are un efect asupra volumizarii musculare,volumizarea celulara sau hidratarea celulară, implică legarea apei la fibra musculară. La rândul său, această legare dă naștere la aspectul “pompat”. Din moment ce apa este legata în interiorul muschilor sportivii care folosesc creatina, nu au un aspect “pufos”. Cu alte cuvinte, creste intensitatea si puterea muschilor.