Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Arderea Grasimilor » CLA

CLA MYPROTEIN


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
60 capsule 46 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Acidul Linoleic Conjugat (CLA) este un supliment foarte popular in nutritia sportiva si in industria de sanatate. Este un acid gras Omega-6 natural, care joaca un rol fundamental in sanatatea zilnic - iar capsulele gelatinoase ofera 1000mg per portie.

CLA nu este produs in organism si ca atare trebuie consumat prin dieta, facand acest supliment perfect pentru nevoile tale.

Care sunt avantajele CLA?

CLA este intalnit predominant in sursele de lactate (lapte, branza) si carnea de vita, dar ca sa consumi suficient poate fi foarte costisitor.

In plus, daca mananci excesiv doar pentru a-ti asigura aportul de CLA, vei adauga calorii nedorite in dieta ta.

Capsulele moi sunt o sursa rapida si convenabila de ulei CLA pentru dieta ta, fiind usor de integrat in programul tau de antrenament.

Cand sa consum CLA?

Consuma 1-2 capsule moi cu fiecare masa, de 1-3 ori pe zi, pentru cele mai bune rezultate.

Pentru cele mai bune rezultate, incearca impreuna cu…

Total Protein - amestecul de izolat din zer, albusuri de ou si proteine din lapte ofera o cantitate uimitoare de 46g de proteine, cu doar 1.8g de grasime si 2.5g de carbohidrati per portie, perfect pentru orice obiectiv de fitness.