Promotii Cresterea Masei Musculare Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Glutamina » Platinum Glutamine

Platinum Glutamine Muscletech


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
300 g85 70 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii
Platină 100% Glutamină furnizează 5g de glutamină pe porție, care funcționează pentru a umple rapid glutamina utilizată în timpul antrenamentului. Glutamina este cel mai abundent aminoacid liber non-esențial din corpul vostru. Muschii dvs. sunt în special bogați în glutamină, făcându-l extrem de important pentru metabolismul muscular. Când vă antrenați din greu, mușchii dvs. pot pierde până la 50% din magazinele lor de glutamină, deci trebuie să le înlocuiți - rapid! Platinum 100% Glutamina este gustoasă și inodoră, și se amestecă fără efort pe cont propriu sau în orice alt produs pe care îl utilizați deja. Această formulă non-stimulentă se potrivește perfect și poate fi utilizată zi sau noapte.   Glutamina este cel mai abundent aminoacid găsit în mușchii dumneavoastră. Dupa exercitii grele sau prelungite, protejeaza tesutul muscular si ajuta la mentinerea cresterii musculare * Este implicat in multe procese metabolice si este principalul purtator de azot in organism - transportand azot de la organ la organ, care influenteaza in mod direct echilibrul sintezei proteinelor si degradarea proteinei * Acest rol ca donator de azot liber ajuta mușchii să-și construiască alți aminoacizi de care au nevoie pentru a se reface rapid.  

Platinum Glutamine 300 G

marimea servirii: 1 cupa (5g)

serviri per recipient: 60

Amount Per Serving %DV

L-Glutamine

5 g† Alte Ingrediente Procesată într-o instalație care prelucreaza ingredientele din lapte, ouă, soia, pește și crustacee. Mod de administrare:Se amestecă 1 porție (1 cupa) cu 230 ml apă sau băutura dvs. preferata și se consuma de 1-2 ori pe zi. Pentru rezultate optime, luați 2 porții (2 cupe) pe zi. În zilele de antrenament, luați 1 porție inainte cu 45-60 minute înainte de antrenament și 1 portie cu 15-30 minute după antrenament.