Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Concentrate Proteice » Syngex

Syngex VPX


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
2250 g 154 leiIndisponibil

Toate preturile afisate contin TVA
VPX
Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Whey Protein Isolate numit, SpiroFuse osmoza inversa ™ sau SFRO ™! Aceasta inventie este izolat proteic din zer de osmoza inversa SpiroFuse filtrare ™ sau SFRO ™. Aproximativ cu 10 ani în urmă VPX a fost prima companie care a reusit osmoza inversa obtinind astfel Whey Protein Isolate . Acest lucru a creat o revolutie in industria de suplimente nutritive, deoarece până la acea oră, numai concentrat de proteine ​​din zer (WPC) sau grad mic Ion Schimb WPI a fost disponibil pe piata.. După cum vă puteţi imagina s-au înregistrat îmbunătăţiri semnificative în tehnologia de proteine ​​din zer, în ultimii 10 ani. Ca urmare a acestor progrese ştiinţifice superioare, VPX este utilizatoarea super high-tech a noiler sisteme de membrane care filtreaza proteine ​​care sunt izolate 99% pure şi sunt bogate cu greutate moleculară mică micro-fracţii (LMWF). VPX SYNGEX contine de asemenea Whey Protein Concentrate, care este conceput pentru a pastra integritatea naturala a IGF-1 si IGF-2. În consecinţă, SYNGEX - un amestec sinergetic de Whey Protein izolat şi Concentrat..

Administrare.:2-3 cupe /o portie ,luat de 2-3 ori /zi preferabil intre mese pe stomacul gol,obligatoriu o portie imediat dupa antrenament.