Cresterea Masei Musculare Promotii Concentrate Proteice Aminoacizi Creatina Glutamina Vitamine si Minerale Stimulatoare Testosteron Arderea Grasimilor Energizante/Oxid nitric Batoane Proteice Ligamente-Articulatii Accesorii produse de igiena si curatenie
6sluvjh6p4 Spank Me Films http://spankmefilms.blogspot.com/

Stimulatoare Testosteron » Animal Test

Animal Test UNIVERSAL NUTRITION


Click pe imagine pentru marire
PRET:
Gramaj Pret Stoc
21 buc 375 leipe stoc

Toate preturile afisate contin TVA

Comanda

Acest produs nu se afla in cosul dvs. de cumparaturi.
Detalii

Animal Test este ultimul hypertrophic legal, supliment pro-testosterone. Combinand cele mai potente extracte naturale cu un ingredient forte, patentat, continut de Animal Test, ofera culturistilor tot ceea ce asteptau de la un stimulator de testosteron.

 

  • Potentator de testosteron
  • Acid Arachidonic Patentat
  • Inhibitori de aromataza
  • Sustinerea sanatoasa a libidoului
  • Recuperare psihica

Pro-Androgen - amestec al formulei din Animal Test - cupleaza dinamica extractelor din plante si a fost conceput pentru a facilita o crestere libera si totala de testosteron cu efect anti-estrogen capabil sa maximizeze raspunsul anabolic natural. Mai exact? Cresteri explozive in forta si masa. Acest complex include veneratul test potentiator 3,4- divanillyl tetrahydrofuran cu anabolic ketosterones, extract din Cissus Quadrangularis - inca un ingredient foarte bun pentru culturisti. Fortificat cu extract din yohimbe destinat sa activeze recuperarea psihica si sa ajute la sanatatea libidoului - acestea fiind doar cateva dintre beneficiile pe care Animal Test ti le aduce odata cu folosirea lui.

 Animal Test vine echipat complet cu o combinatie de ultima generatie anti-estrogen care include antioxidantul Trans Reservatrol cu 3',5,7-Trihydroxy-4'-methoxyflavone (Hesperetin) si Agaricus Bisporus polizaharide. Aceste ingrediente lucreaza pentru a bloca circulatia estrogenului de atunci cand ajunge la receptori si e ca si cum ai nega inevitabila pompare de estrogen adusa de productia excesiva de testosteron. Aceasta promoveaza direct si indirect o ratie mai mare de circulare a testosteronului. Ambele componente ale complexului Pro-Androgen sunt asigurate de eficienta ce o aduce ingredientul Dihydroxybergamottin si patentatul Bioperine care creste absorbtia de ingrediente disponibile.


In final apare cel mai dramatic si puternic element al Animal Test-ului - includerea unui ingredient patentat si demonstrat stiintific: Acid Arachidonic (AA). Conceput dupa cercetari universitare, acidul arachidonic (AA) a produs agitatie in culturism dintr-un motiv foarte bun. Acidul Arachidonic are multiple beneficii pentru sportivii care se antreneaza din greu, cel mai important fiind acela de a spori sensibilitatea receptorilor androgeni si de a amplifica inflamatia musculara. Astfel, la randul sau, amplifica cresterea musculara si creste rezistenta la efort. 

Administrare:

Luati un plic zilnic, in timpul mesei. In zilele de antrenament luati un plic in timpul mesei de dinaintea antrenamentului. Pentru rezultate mai bune folositi 2 cutii de animal test consecutiv pentru o perioada totala de 42 de zile. Dupa asta faceti pauza 4 saptamani. In timpul acestei pauze Animal M-Stak este recomandat a se folosi pentru a pastra masa musculara de calitate pe care ati obtinut-o in cele 42 de zile.